Monday, July 22, 2019
Home / Band of the Week  / Artistul Saptamanii Wolfmother

Artistul Saptamanii Wolfmother

Săptămâna aceasta ne-am oprit cu urechile la cei de la Wolfmother, o trupă din Australia care a schimbat scena muzicală din această țară și a reînviat pe alocuri stoner rock-ul și alternativ metal-ul.   Wolfmother s-a numit

Săptămâna aceasta ne-am oprit cu urechile la cei de la Wolfmother, o trupă din Australia care a schimbat scena muzicală din această țară și a reînviat pe alocuri stoner rock-ul și alternativ metal-ul.

 

Wolfmother s-a numit la început White Feather iar povestea primului lineup al band-ului are rădăcini la începutul lui 2009. De numele Wolfmother se leagă un singur numitor comun iar acesta este chitaristul și vocalul Andrew Stockdale.

 

Lineup-ul original al trupei a fost constituit din Stockdale (chitară și voce), Chris Ross (clape și bas) și Myles Heskett la tobe. Chiar dacă din punctul nostru de vedere aceasta era formula ideală certurile și neînțelegerile muzicale dintre cei trei duce la o schimbare radică pentru ce avea să fie Wolfmother.

 

O ușoară confuzie poate să fie introdusă pentru publicul muzical din afara Australiei deoarece primul album al formației a fost de fapt dat drumul publicității în 2005 iar mult mai târziu albumul a văzut și alte piețe, preponderent cea din SUA și Europa.

 

Din primul album care poartă chiar numele band-ului ”Wolfmother” au fost extrase șase single-uri. Cele mai memorabile fiind de fapt: ”Woman”, ”Joker & the Thief”, ”Love Train” și ”White Unicorn”.

 

 

 

 

 

Please follow and like us:
0

admin@cooltivator.ro

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT

;