Monday, June 17, 2019
Home / Features  / Lollapalooza Berlin 2016, cum s-a văzut RADIOHEAD LIVE

Lollapalooza Berlin 2016, cum s-a văzut RADIOHEAD LIVE

Weekend-ul ce a trecut Lollapalooza Berlin și-a desfășurat cu surle și trâmbițe ediția de anul acesta. Headlineri au fost britanicii de la Radiohead, super trupa cu Thom Yorke în frunte și un album nou nouț

Weekend-ul ce a trecut Lollapalooza Berlin și-a desfășurat cu surle și trâmbițe ediția de anul acesta. Headlineri au fost britanicii de la Radiohead, super trupa cu Thom Yorke în frunte și un album nou nouț lansat anul acesta.

 

Trimisul nostru special la Berlin, Răzvan Vasilescu, a stat cu ochii pe prestația celor de la Radiohead și a prins câteva cadre cu band-ul din Marea Britanie.

 

 

Check-out mai jos felul în care Radiohead a interacționat cu publicul, cum trupa a purtat atmosfera pe brațe și ce înseamnă să ai manieră de trupă mare.

 


În afară de Radiohead la ediția de anul acesta a Lollapalooza Berlin au mai urcat pe scenă: Kings of Leon, Major Lazer, New Order, Paul Kalkbrenner, Philipp Poisel, Milky Chance, The 1975, Kaiser Chiefs, Years and Years, Zedd, The Chainsmolers și mulți alți artiști faini.

 

Please follow and like us:
0

contact@cooltivator.ro

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT

;