Wednesday, June 26, 2019
Home / Events  / Postmodern Jukebox concertează din nou la București

Postmodern Jukebox concertează din nou la București

Postmodern Jukebox a cucerit lumea, da chiar credem că a reușit să o cucerească, prin candoarea și talentul lor de a transpune hituri pop contemporane într-un stil vintage. Nu ai cum să nu-i fi ascultat

Postmodern Jukebox a cucerit lumea, da chiar credem că a reușit să o cucerească, prin candoarea și talentul lor de a transpune hituri pop contemporane într-un stil vintage. Nu ai cum să nu-i fi ascultat măcar o dată. Vestea bună este că americanii se întorc la București.

 

Postmodern Jukebox aterizează în Capitală pe 29 martie 2017 la Sala Palatului într-un concert special presărat cu hit-uri reinterpretate în stilul lor. Sosirea la București face parte dintr-un nou turneu european care va fi deschis pe 27 februarie în Marea Britanie.

 

 

Ne aducem aminte că la turneul din 2016 din Europa Postmodern Jukebox a cântat cu casa închisă peste tot pe unde au fost. Sincer.. nu avem dubii că acest lucru se va repeta.

 

Revenind la concertul din București, biletele pentru show-ul de la Sala Palatului se pun în vânzare în forma presale în următorul fel:

 

Presale între 28 septembrie și 12 octombrie: toate biletele, exceptând categoria VIP, SILVER VIP și GOLDEN VIP, sunt disponibile la preț redus de 108 lei, 135 lei, 162 lei și 198 lei, prețurile variind în funcție de distanța de scenă.

 

 

De asemenea, dacă vrei să-i vezi mai de aproape pe cei de la Postmodern Jukebox poți accesa tichetele VIP, SILVER VIP sau GOLDEP VIP.

 

Mai multe detalii despre bilete poți găsi și pe Eventim.

Please follow and like us:
0

admin@cooltivator.ro

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT

;