Wednesday, June 26, 2019
Home / Features  / Cum s-a văzut concertul Skye/Ross din București – VIDEO

Cum s-a văzut concertul Skye/Ross din București – VIDEO

Cele două pietre de temelie pentru Morcheeba au fost întotdeaua Skye și Ross iar după încheierea socotelilor cu bandul britanic cei doi au pornit într-o nouă formulă să cucerească lumea muzicală. Ieri seară Skye și

Cele două pietre de temelie pentru Morcheeba au fost întotdeaua Skye și Ross iar după încheierea socotelilor cu bandul britanic cei doi au pornit într-o nouă formulă să cucerească lumea muzicală. Ieri seară Skye și Ross au concertat în București la Sala Palatului.

 

Concertul a început în jurul orelor 20.00 și a adus în fața britanicilor câteva sute de fani din România. Sosirea în Capitală pentru Skye și Ross a cumulat și cu promovarea primului album în actuala formulă.

 

Discul Skye/Ross poartă numele band-ului. Cei doi au declarat despre discul lor că:

 

„am știut imediat că eram pe drumul cel bun. O parte din talentul de a scoate un album este de a ști când să-l lași în pace, așa cum e. Nu a trebuit să-l editam, să modificăm sau să adăugam ceva. A fost doar o chitară acustică și vocea lui Skye. Ne ciupeam ca să ne convingem că e adevărat! De ce-a fost atât de ușor?!”.

 

Cooltivator a fost la concertul Skye/Ross din București. Check out cum s-a văzut gigul britanicilor de la Sala Palatului.

 

Please follow and like us:
0

contact@cooltivator.ro

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT

;