Tuesday, July 16, 2019
Home / Events  / Gianna Naninni concertează la București anul viitor

Gianna Naninni concertează la București anul viitor

Primul concert susținut de Gianna Naninni la București s-a petrecut acum opt ani. Probabil că atunci nici nu știai cine e italianca cu voce super mișto.   În 2017 Gianna revine în Capitală pentru un concert pe

Primul concert susținut de Gianna Naninni la București s-a petrecut acum opt ani. Probabil că atunci nici nu știai cine e italianca cu voce super mișto.

 

În 2017 Gianna revine în Capitală pentru un concert pe care-l va susține la Sala Palatului. Concertul lui Naninni face parte din turneul ”Hitstory Tour” și are loc pe 27 aprilie anul viitor.

 

Artista are în palmares nici mai mult nici mai puțin de 26 de albume lansate până acum. Prima oară Gianna a scos capul în lumea muzicală prin 1990 odată cu deschiderea Cupei Mondiale de Fotbal.

 

Biletele pentru concertul de la Sala Palatului sunt puse în vânzare de pe 7 decembrie în rețeaua Eventim. Eventul este organizat de Balkan Entertainment Company.

 

 

Dacă ești mai curios de atât despre Gianna uite niște date din bio:

 

Gianna Nannini s-a născut în Siena, pe 14 iunie 1956. Este sora mai mare a fostului pilot de Formula 1 Alessandro Nannini. A studiat pianul și compoziția la Milano, la sfârșitul anilor 70 și a obținut o diplomă în filosofie de la Universitatea din Siena, în 1994. Un an mai târziu, participă la un protest organizat de Greenpeace la ambasada Franței din Roma, împotriva deciziei guvernului francez de a continua experimentele nucleare de la Mururoa. A visat întotdeauna să devină mamă, dar abia la 57 de ani se naște fiica sa, Penelope. „A fi mamă este divin, te simți ca o zeiță, îți dă putere, îți ridică spiritul și toate problemele din trecut devine nesemnificative”, spune artista.

 

Please follow and like us:
0

admin@cooltivator.ro

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT

;