Sunday, May 19, 2019
Home / New Music  / ORIZONTAL, band nou, suflu nou, delicii în timpan

ORIZONTAL, band nou, suflu nou, delicii în timpan

Din alternativul și undergroundul muzicii românești, un peisaj dominat de lucruri destul de experimentale, ghiciți peste ce am dat. Un proiect nou-țiplă care se umește Orizontal. Trupa din București are în componență veterani din lumea

Din alternativul și undergroundul muzicii românești, un peisaj dominat de lucruri destul de experimentale, ghiciți peste ce am dat. Un proiect nou-țiplă care se umește Orizontal. Trupa din București are în componență veterani din lumea rock-ului alternativ.

 

Vorbim despre următorii: Augustin sau bassul de la The Amsterdams, Suedezu aka Răzvan Moldovan de la Partizan și Gina. Ce-i așa special la Orizontal? Well.. ei fac un fel de rock care nu-i chiar rock. Și mai fac un fel de pop beats care nu e deloc pop.

 

 

Orizontal combină rock-ul cu niște tone de distors pe bass și chitară, efecte, pedale interesante, un drum machine cu personalitate numit Agneta, tone de zgomot și o prezență unică pe scenă. Noi i-am descoperit de curând.

 

Cu ajutorul lui Bogdan Munteanu am reușit să punem mâna și ochii pe un scurt video cu o prestație LIVE de la Orizontal. Check it!

 

 

Please follow and like us:
0

contact@cooltivator.ro

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT

;