Sunday, May 19, 2019
Home / Events  / RoadkillSoda lansează ”Space Echo & Time”

RoadkillSoda lansează ”Space Echo & Time”

Cui îi e poftă de niște Rock-n-roll RoadkillSoda style? Să ridice o cască sus și cine are chef de un nou album marca trupei menționate. Al patrulea disc RoadkillSoda urmează să fie lansat acum la

Cui îi e poftă de niște Rock-n-roll RoadkillSoda style? Să ridice o cască sus și cine are chef de un nou album marca trupei menționate. Al patrulea disc RoadkillSoda urmează să fie lansat acum la final de an, cu tot cu splendoarea sărbătorilor și conștientizarea faptului că Moș Crăciun e rocker.

 

Primul album acustic „Space Echo & Time” al RoadkillSoda va fi lansat pe 22 decembrie la J’ai Bistrot. Dacă abia acum te-ai trezit că ai vrea să mergi la concertul de lansare.. află că e cam târziu. RoadkillSoda a pus la dispoziție doar 60 de bilete la vânzare pentru gig și ghici ce: lansarea e sold out deja.

 

rks_acustic

 

Dar relax.. RoadkillSoda va mai susține un concert la 15 minute de la finalizarea primului din J’ai Bistrot. Așa că, primul concert începe pe 22 decembrie la 20.00, asta fiind cel sold-out. Al doilea concert începe la 21.15 fix.

 

 

Eventul oficial de Facebook e aici. Dacă vrei să participi la cel de-al doilea concert din J’ai Bistrot sună la numărul 031.426.20.47.

Please follow and like us:
0

contact@cooltivator.ro

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT

;