Tuesday, July 16, 2019
Home / Latest  / Simon Neil (Biffy Clyro) se pregătește de un album solo

Simon Neil (Biffy Clyro) se pregătește de un album solo

Biffy Clyro este un nume în industria muzicală de o groază de ani de zile. Poate că din acest motiv solistul band-ului scoțian, Simon Neil, se pregătește de lansarea unui album solo.   Anul viitor Neil va

Biffy Clyro este un nume în industria muzicală de o groază de ani de zile. Poate că din acest motiv solistul band-ului scoțian, Simon Neil, se pregătește de lansarea unui album solo.

 

Anul viitor Neil va face toți pașii necesari pentru a lansa un album ”solo”, cuvând pe care se cam ferește să-l folosească, scriu cei de la NME.

 

”Este un album pur electronic. L-am scris și compus atunci când încercam să fac Ellipsis și am fost îngrijorat de a face un alt track marca Biffy și să-l fac să sune la fel de bine ca celelalte piese. Nu a funcționat așa că am avut nevoie să fac o pauză și să compun altfel de muzică”, a declarat Simon pentru Kerrang! citat de NME.

 

”Totul s-a finalizat în acest album dance. O parte din piese sunt pe stil ambiental, unele-s chiar amuzante. Nu există nici măcar o notă de chitară pe album”, a adăugat solistul de la Biffy Clyro.

 

Albumul lui Neil va purta numele de ZZC. Artistul a mai spus că ”dacă aveți de gând să căutați ZZC pe Google veți descoperi că rezultatele duc la un site porn din Japonia. Trebuia să verific numele mai întâi..”.

 

Please follow and like us:
0

contact@cooltivator.ro

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT

;