Monday, July 22, 2019
Home / Events  / Deep Purple ajunge la București în 2017

Deep Purple ajunge la București în 2017

Noul album ”InFinite” lansat de Deep Purple va fi promovat și în România anul viiitor, rockerii anunțând un concert în București pe data de 14 mai la Romexpo.   Acțiunea face parte din turneul de promovare ”The

Noul album ”InFinite” lansat de Deep Purple va fi promovat și în România anul viiitor, rockerii anunțând un concert în București pe data de 14 mai la Romexpo.

 

Acțiunea face parte din turneul de promovare ”The Long Goodbye”. Nu are rost să ne apucăm să explicăm ce a însemnat Deep Purple pentru istoria rock-ului la nivel mondial nu? Din datele făcute publice printr-un comunicat de presă Deep Purple anunță că primul single extras de pe noul disc va fi lansat pe 20 ianuarie anul viitor.

 

deep-purple-afis

 

Trupa Deep Purple a explorat noi stiluri în ultima vreme, stârnind interesul celor ce nu erau născuți pe vremea în care Deep Purple se afla în topurile industriei muzicale. Albume de succes precum ”In Rock” (1970), „Machine Head” (1972), „Made In Japan” ( 1973) și melodia “ Smoke On The Water” au propulsat trupa în topul vânzărilor de bilete și albume.

 

Dacă vrei să-ți cumperi bilet pentru concertul de anul viitor tichetele au fost puse în vânzare începând de astăzi. Prețurile sunt următoarele:

 

130 lei (Gazon B) / 190 lei (Gazon A) / 270 de lei (Golden Ring), 350 de lei (Tribuna).

 

Please follow and like us:
0

admin@cooltivator.ro

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT

;