Monday, July 22, 2019
Home / Events  / Chance The Rapper și Magnificent Coloring World 2, probabil pe Netflix

Chance The Rapper și Magnificent Coloring World 2, probabil pe Netflix

Chance The Rapper s-a apucat de evenimente destul de elitiste ținta pentru aceste gig-uri fiind fanii săi cei mai devotați. Evenimentul Magnificent Coloring World 2 s-a desfășurat pe 8 aprilie dar nimic nu a apărut

Chance The Rapper s-a apucat de evenimente destul de elitiste ținta pentru aceste gig-uri fiind fanii săi cei mai devotați. Evenimentul Magnificent Coloring World 2 s-a desfășurat pe 8 aprilie dar nimic nu a apărut ca filmare pe net încă deoarece cei care au participat au fost nevoiți să predea telefoanele mobile la intrare.

 

Exclusivitatea evenimentului a fost prioritate maximă pentru Chance The Rapper și echipa sa. Ca totul să fie și mai fun și misterios se presupune că ceva oameni importanți de la Netflix au participat la gig și speculația de pe piață este că filmări exclusive vor fi rulate într-un fel de miniserie difuzată pe Netflix.

 

 

Deși încă nu este nimic confirmat cu privire la difuzarea pe Netflix cei care au participat la evenimentul lui Chance spun că totul a fost cu nimic mai prejos decât adjectivul ”spectaculos”.

Please follow and like us:
0

admin@cooltivator.ro

Review overview
NO COMMENTS

Sorry, the comment form is closed at this time.

;