Thursday, April 25, 2019
Home / Latest  / VIDEO: BABY ELVIS, super gig în București, planuri pentru un al doilea album

VIDEO: BABY ELVIS, super gig în București, planuri pentru un al doilea album

BABY ELVIS este una dintre trupele românești cu mega potențial care începe să scoată capul în lumea muzicală din ce în ce mai mult. Cumulul de influențe indie, garage rock și post-urban rock își face

BABY ELVIS este una dintre trupele românești cu mega potențial care începe să scoată capul în lumea muzicală din ce în ce mai mult. Cumulul de influențe indie, garage rock și post-urban rock își face simțită prezența încă de la primurile acorduri ale band-ului din Oradea. Am fost marți seară în club Control pentru gig-ul BABY ELVIS și am plecat de acolo cu super energie, promisiuni de un al doilea album și câteva cadre din timpul concertului.

 

BABY ELVIS are deja în palmares un album. Este vorba despre discul ”White Elephant” un material discografic care în mod cert îți va schimba percepția asupra noului val de rock românesc. Cei patru membri ai trupei recunosc faptul că sunt influențați de Arctic Monkeys în mare parte.. dar sincer.. cine nu e? Lăsând la o parte influențele pentru că astea-s cu duiumul pentru orice artist BABY ELVIS ne-au promis că deja înspre toamnă vor începe pregătirile pentru înregistrarea unui al doilea album.

 

 

 

Dacă nu ai apucat să asculți primul lor disc chiar te obligăm să o faci pentru că stilul în care băieții ăștia își mânuiesc instrumentele e destul de rar. BABY ELVIS promit multe pentru viitor și noi îi vom tot sâcâi cu întrebări și salutări. În curând vom avea și un interviu amplu cu cei patru guys. Până atunci, check out the album și rock on!.

Please follow and like us:
0

admin@cooltivator.ro

Review overview
NO COMMENTS

Sorry, the comment form is closed at this time.

;