Thursday, April 25, 2019
Home / Latest  / Kings of Leon au lansat ”Trilogy”, un mash-up interesant

Kings of Leon au lansat ”Trilogy”, un mash-up interesant

Americanii de la Kings of Leon au lansat oficial videoclipul “Trilogy”, o poveste vizuală obsesivă de 11 minute ce unește trei piese într-un singur film. "Waste a Moment", "Find Me" şi "Reverend", extrase de pe

Americanii de la Kings of Leon au lansat oficial videoclipul “Trilogy”, o poveste vizuală obsesivă de 11 minute ce unește trei piese într-un singur film. „Waste a Moment”, „Find Me” şi „Reverend”, extrase de pe ultimul album „WALLS”, au fost editate împreună, iar rezultatul final este un scurt-metraj frapant, amintind de serialul „Stranger Things”. Pe 17 iunie, Caleb, Nathan, Jared și Matthew Followill sosesc în premieră la București pentru un show exploziv pe Arena Națională, în cadrul turneului de promovare pentru “WALLS”.

 

Videoclipurile „Waste a Moment”, „Find Me” şi „Reverend”, piese de pe cel mai nou album al trupei, “WALLS”, sunt conectate prin personaje recurente şi un decor comun, un orăşel american ce pare permanent blocat într-un episod din Zona Crepusculară.

 

Ducând experimentul un pas mai departe, Kings of Leon le-au combinat pe toate trei într-o singură poveste de 11 minute și jumătate, ce poartă semnătura regizorului Dimitri Basil, un fan declarat al noului val francez în cinematografie. Majorete frumoase, polițisti confuzi, răufăcători cu păr lung și călătorii în timp se amestecă într-o bizară narațiune cinematografică plină de mister.

 

 

“Trupele au mereu o idee care sună interesant, dar ulterior ajunge să pară că nu mai are niciun sens, sau se tem de angajamente creative pe termen prea lung” spune vocalistul Caleb Followill pentru Entertainment Weekly.

 

“Noi facem însă alegeri estetice puternice, îmbrățișăm lucruri noi şi diferite, mereu întrecându-ne pe noi înșine, aşa că am decis să intrăm în totalitate în acestă poveste ciudată despre un mic orăşel în care se întâmplă lucruri bizare.”

 

În clipuri, membrii Kings of Leon apar preponderent în fundal. Cei patru spun totuși că şi-ar dori să joace mai mult în materialele video.

 

„Ne place ideea de-a juca în clipuri. Iubim filmele” spune bateristul Nathan Followill. „Avem emoții că o să arătăm caraghios. Doar că suntem la un nivel acum la care, dacă simțim că un lucru e riscant, înseamnă că trebuie să-l facem.”

Please follow and like us:
0

admin@cooltivator.ro

Review overview
NO COMMENTS

Sorry, the comment form is closed at this time.

;