Monday, June 17, 2019
Home / Latest  / Ed Sheeran Shape of You, un remix cu și despre fotbaliști

Ed Sheeran Shape of You, un remix cu și despre fotbaliști

Presupunem din start că toată lumea cunoaște piesa, pardon, hit-ul ”Shape of You” semnată de Ed Sheeran, ok? Ok. Pentru că Ed Sheeran este din Marea Britanie și pentru că oamenii din partea respectivă a

Presupunem din start că toată lumea cunoaște piesa, pardon, hit-ul ”Shape of You” semnată de Ed Sheeran, ok? Ok. Pentru că Ed Sheeran este din Marea Britanie și pentru că oamenii din partea respectivă a lumii sunt îndrăgostiți de fotbal am presupus că din acest motiv a apărut remixul ”Shape of You 238 football players”.

 

Nu prea are sens nu? Mda, dar totuși ținând linia melodică a piesei oamenii de la Game Jam au creat un remix al piesei pe care nu se aud versuri ci doar nume de fotbaliști din toaaaată lumea. Și poate că printre voi se află și fani ai sportului cu 22 de jucători pe teren care aleargă după o minge. Treaba interesantă este că printre jucătorii menționați în remixul ”Shape of You” se numără și domnu Gică Hagi. Aniuei, piesă lui Ed Sheeran remixată, alterată, regândită e mai jos. Click-it și cum sună?

 

Please follow and like us:
0

admin@cooltivator.ro

Review overview
NO COMMENTS

Sorry, the comment form is closed at this time.

;