Monday, June 17, 2019
Home / Latest  / Parenthood Planned, o chitară cu semnăturile lui Dave Grohl, Sia, Florence Welch & alții

Parenthood Planned, o chitară cu semnăturile lui Dave Grohl, Sia, Florence Welch & alții

Muzica are puterea de a face lucruri mari pentru persoanele mai puține norocoase din lumea asta. Reuben Cox, proprietarul Old Style Guitar Shop din LA, a dezvoltat o campanie admirabilă prin care a reușit să

Muzica are puterea de a face lucruri mari pentru persoanele mai puține norocoase din lumea asta. Reuben Cox, proprietarul Old Style Guitar Shop din LA, a dezvoltat o campanie admirabilă prin care a reușit să strângă semnăturile a peste 100 de mari artiști pe o singură chitară.

 

Care e scopul acestei întregi acțiuni? Simplu. Fondurile obținute de pe urma chitării urmează să fie donate către scopuri caritabile către ideea Parenthood Planned. Printre artiștii care au fost de acord să semneze chitara se numără: Dave Grohl, Lady Gaga, John Legend, Carrie Brownstein, Mac DeMarco, Matt Berninger, Kim Gordon, Feist, Sam Smith, Sia, Katy Perry, Ryan Adams, Henry Rollins, Jackson Browne, Tom Petty, Richard Reed Parry de la Arcade Fire.

 

 

Chitara despre care vorbim este un Gibson CJ-165 rar pe care Cox a fost de acord să-l doneze pentru campania Parenthood Planned.

 

 

Pitchfork scrie că alți artiști mari care au fost de acord să semneze Gibsonul sunt: Alex Turner de la Arctic Monkeys, Ted Leo, Gary Clark Jr., Best Coast, Perfume Genius, Obey fondatorul Shepard Fairey, Jim James, Mark Ronson, John Legend, Florence Welch, Fred Armisen, și Ty Segall.

Please follow and like us:
0

admin@cooltivator.ro

Review overview
NO COMMENTS

Sorry, the comment form is closed at this time.

;