Wednesday, June 26, 2019
Home / Latest  / Single noul de la LP, piesă de vară

Single noul de la LP, piesă de vară

LP a lansat o nouă piesă de pe cel de-al patrulea album de studio al său, "Lost On You", "When We're High". Artista americană cântă la Bucureşti pe 17 Iunie, pe Arena Naţională, în deschiderea

LP a lansat o nouă piesă de pe cel de-al patrulea album de studio al său, „Lost On You”, „When We’re High”. Artista americană cântă la Bucureşti pe 17 Iunie, pe Arena Naţională, în deschiderea concertului Kings of Leon.

 

Piesa „When We’re High” a fost scrisă şi produsă chiar de către LP, de Mike Del Rio, care a mai colaborat cu artişti precum Christina Aguilera şi X Ambassadors, şi Nate Company (căruia i se datorează o parte din succesul lui Tove Lo, Carly Rae Jespen şi Martin Garrix) – echipa din spatele superhit-ului „Lost On You”.

 

„When We’re High” este rezultatul colaborării dintre Mike şi Nate, care s-au deplasat la Paris la finalul anului trecut pentru a termina noul album.

 

Single-ul „Lost On You”, care a făcut-o faimoasă în întreaga lume, a intrat direct pe prima poziţie în topurile din 13 ţări, iar videoclipul oficial a fost vizionat de peste 115 milioane de ori.

 

LP se află în plin turneu de promovare a albumului „Lost On You”. După mai multe concerte în America de Nord, artista ajunge în Europa, începând cu 15 iunie. Deschiderea concertului Kings of Leon va reprezenta al doilea concert al artistei la Bucureşti – LP a mai cântat aici şi în toamna 2016.

 

Please follow and like us:
0

admin@cooltivator.ro

Review overview
NO COMMENTS

Sorry, the comment form is closed at this time.

;