Wednesday, June 26, 2019
Home / Latest  / Hurts și albumul lor ”mare și special”

Hurts și albumul lor ”mare și special”

Cel de-al patrulea album al britanicilor de la Hurts ar urma să fie ”mare, special și puternic”. Cel puțin așa spun membrii band-ului care momentan încă lucrează la disc. Păi, felicitări zicem noi dar hai

Cel de-al patrulea album al britanicilor de la Hurts ar urma să fie ”mare, special și puternic”. Cel puțin așa spun membrii band-ului care momentan încă lucrează la disc. Păi, felicitări zicem noi dar hai mai întâi să-l ascultăm și după să ne dăm cu părerea, mmmnu? Duo-ul din Manchester a discutat cu cei de la NME și au spus că în ultima vreme au avut material cu duiumul cu care să lucreze iar asta-i face să se simtă încrezători în finalitatea discului.

 

Solistul Theo Hutchcraft a declarat pentru NME:

 

”Ultima perioadă a fost foarte bună. A existat o abundență de material cu care să lucrăm și credem că este unul dintre cele mai bune materiale pe care l-am produs până acum. Asta ne face să ne simțim foarte încrezători. Cu siguranță avem ceva special pentru noul album.”

 

Referitor la direcția în care se duce discul acum ca și sound Theo a cam ezitat să dea un răspuns concret. Pentru sursa citată Hutchcraft a spus:

 

”E greu de spus acum. Cred că de data asta încercăm să facem un album pop foarte mare și va avea reminescențe din cele trei materiale din trecut. Cred că și din trecut ne vom inspira pentru acest nou disc”.

 

Cât despre data de lansare a materialului nu se știe nimic concret încă. Mai rumegăm la piesele vechi Hurts și așteptăm.

 

Please follow and like us:
0

admin@cooltivator.ro

Review overview
NO COMMENTS

Sorry, the comment form is closed at this time.

;