Monday, June 17, 2019
Home / Latest  / Billboard Music Awards 2017: Drake fură show-ul

Billboard Music Awards 2017: Drake fură show-ul

A sosit momentul acela al anului în care Billboard premiază artiștii ce și-au rupt latura artistică pentru a produce cele mai faine track-uri, cele mai bune albume sau cele mai versatile creații muzicale. Marele câștigător

A sosit momentul acela al anului în care Billboard premiază artiștii ce și-au rupt latura artistică pentru a produce cele mai faine track-uri, cele mai bune albume sau cele mai versatile creații muzicale. Marele câștigător al acestei ediții a fost Drake care a plecat acasă cu 13 premii. Ignorați numărul ghinionist, noi credem că nu există așa ceva as bad luck. Cu ocazia asta Drake a reușit să o surclaseze la general pe Adele care avea un record de 12 premii băgătate în sacoșă. Pentru categoria de top artist Drake a fost la întrecere cu: Beyonce, Adele, Justin Bieber, The Chainsmokers, Ariana Grande, Shawn Mendes, Rihanna, Twenty One Pilots și The Weeknd.

 

Pentru secțiunea Top New Artist premiul a mers la Zayn iar partea de Top Female Artist s-a dus la Beyonce, nicio mirare aici sincer. Categoria The Duo/Group s-a deplasat la Twenty One Pilots.

 

În topul Hot 100 Artists Drake a câștigat lejereanu fiind la competiție cu The Weeknd, Twenty One Pilots, Rihanna și The Chainsmokers. Listă amplă și complexă a câștigătorilor o puteți vedea pe billboard.com.

 

Please follow and like us:
0

admin@cooltivator.ro

Review overview
NO COMMENTS

Sorry, the comment form is closed at this time.

;